KDO SMO?

Smo dinamična skupina trenerjev, ki deluje v rekreativnem ter vrhunskem športu v Sloveniji in tujini. Specializirani smo za osebno trenerstvo, kondicijsko pripravo, skupinsko vadbo in tek. Pri vadbi uporabljamo trakove TRX, obtežilne vreče Power Bag, Kettlebell in Rip in polno ostalih rekvizitov.
Ker želimo imeti informacije o napredku je sistem Suunto Iquniter za merjenje srčnega utripa med vadbo v realnem času pri nas nepogrešljiv. Oprema KEISER je prilagojena za funkcionalni trening.

V času Covida19 smo se specializirali za #online #vadbodoma in v lastni produkciji kreiramo vadbene programe pod imenom BIZI;) za vse, ki želijo uspešno, varno, progresivno trenirati. Naš koncept vodenja, treninga in informacij, katere dobi uporabnik spletne rešitve treniranja je enkraten in Vas vodi skozi celoten trening. Programi so kratki, intenzivni in maksimalno učinkoviti.

Vizija studia je kvalitetno in celostno delo s strankami, ki z našo pomočjo uresničujejo svoje cilje. V tem želimo biti najboljši in prepoznavni. Treningi ne temeljijo na različnih razvpitih sistemih temveč na poznavanju posameznika in prilagajanju njegovim željam ter potrebam. Našim vadečim nudimo odličen zdrav trening, ki ne bo imel negativnih posledic na njihovo zdravje.

Odličen trening, individualen pristop, želja po spremembi življenjskega stila in prijetno vzdušje, ki vlada v naših prostorih so dobri razlogi, da nas kontaktirate in takoj pričnete z najboljšo vadbo v mestu.

Studio Marko Mrak se razprostira na 140m2 in je posebej prilagojen za manjše vadbene skupine ter osebno trenerstvo. Naša posebnost je osebni pristop in boljša komunikacija trenerja z vadečimi ne glede na to ali govorimo o skupinski vadbi ali o osebnem trenerstvu.

Fitnes je zaprtega tipa, kar pomeni, da je vstop samo z našim trenerjem (razen za skupinske vadbe). Vadba je organizirana tako, da se izognemo nepotrebnemu čakanju na vadbeno orodje ter tako zagotovimo diskretnost in maksimalno uspešen trening.

TEAM Studio Marko Mrak

Novice
2 oktobra, 2023 HIIT trening brezplačno za naše obiskovalce strani

Vadba je lahko zabavna, kratka, progresivno – gradilno zastavljena in najboljša! Vendar, da bi dosegli želene rezultate, je treba vadbo izvajati pogosto, dovolj intenzivno in primerno dolgo. Za dolgoročne rezultate morate najti obliko vadbe, v kateri uživate in ki se bo dejansko ujemala z vaš...

3 januarja, 2022 Naj bo novo leto 2022 uspešno tudi z nami

Naj bo leto 2022 VAŠE :)Z nami lahko uresničite vaše cilje saj Vas mi vodimo skozi proces...

29 decembra, 2020 Prispevki v reviji BZ - Bodi Zdrava

 [3d-flip-book mode="fullscreen" id="1914" ][/3d-flip-book]

PROGRAMI
ViP TRX vadba

ViP TRX vadba se spogleduje z osebnim trenerstvom z veliko ugodnejšo ceno za naše stranke. Pogoj ...

Naša lokacija

Studio Marko Mrak

  • 040 162 717

  • Studio Marko Mrak, Zaloška cesta 149, 1000 Ljubljana

Get Directions